unge

Graffiti

Indledning

Graffiti er en kunstart, der har været kendt i flere tusinde år. Den ældste kendte form for graffiti er hulemalerier lavet af stenalderfolk.

TikTok

Indledning 

TikTok er et kinesisk grundlagt socialt medie, hvor brugerne kan dele korte videoer. TikTok blev hurtigt populært i store dele af verden, fordi algoritmen er skræddersyet til at præsentere brugerne for indhold, der interesserer dem og fastholde opmærksomheden.

Sugardating

Indledning

Er sugardating kvindeundertrykkende og en form for prostitution? Eller er det en uproblematisk form for dating, hvor man ikke behøver at binde sig?

Børn og unges medievaner

Indledning

Engang bestod børn og unges adgang til medierne i at bladre i avisen, lytte til Pressens Radioavis eller kigge med, når mor og far så TV-Avisen eller Nyhederne.

Skam

Indledning

Den norske tv-dramaserie "Skam" har taget både norske, svenske, islandske, danske og kinesiske seere med storm og haft mere end 1 millioner seere per enkeltafsnit.

Unge og alkohol

Indledning

Når vi holder fest eller hygger os i Danmark, er der meget ofte vin, øl eller sprut på bordet. Alkohol er en central del af kulturen i Danmark  også blandt unge.

Social arv og udstødelse

Indledning

Social arv er betegnelsen for den påvirkning, vi tager med os fra barndommen ind i voksenlivet.