Hjemmesider
Foedevareallergi.dk. En hjemmeside, som blandt andre DTU Fødevareinstituttet, Sundhedsstyrelsen og Miljø- og Fødevareministeriet står bag. (Konstateret utilgængelig 2020-05-14)
Nyhedsartikler
Stove, Maria: Skal vi passe på med at spise gluten?. Foodculture.dk. 2016-4-12. (Konstateret utilgængelig 2020-05-14)
Politiken, 2015-2-16.
Videnskabelige artikler
Du Toit, George, m.fl.: Randomized Trial of Peanut Consumption in Infants at Risk for Peanut Allergy. The New England Journal of Medicine, 2015-2-23.
Faglitterære bøger
Madsen, Charlotte Bernhard, m.fl.: Risk Management for Food Allergy. Academic Press, 2014.
Fra bogen citerer vi følgende artikler:
DunnGalvin, Audrey: Living with Food Allergy: Cause for Concern. 2014.
Burney, Peter: The Epidemiology of Food Allergy. 2014.
DunnGalvin, Audrey: Living with Food Allergy: Cause for Concern. 2014.
Burney, Peter: The Epidemiology of Food Allergy. 2014.